Registracija
VRATI SE NA VRH

ŠTO JE SPORTILUS?

SPORTILUS je društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja. Povezuje klubove, sportaše, trenere i sportske objekte sa korisnicima, kako bi brzo i jednostavno pronašli lokacijski dostupan, sadržajno kvalitetan i financijski povoljan sportski sadržaj. Sastoji se od tri povezane cjeline i to profila, portala i tražilice.

OVO SU NAŠE BROJKE

50

KLUBOVA

50

NAJAVA

50

REZULTATA

0

TRENERA

0

SPORTAŠA

0

OBJEKATA

0

LIGA

Našu bazu podataka možeš pretraživati kao običan korisnik, ali da bi preuzeo ili kreirao klub, napravio svoj profil, najavio sportski događaj i još puno toga trebaš se registrirati – i to besplatno!!!

Postanite dio najveće sportske online zajednice.

REGISTRIRAJ SE

Što Sportilus nudi roditeljima?

Podatke o 240 sportova i 19 378 klubova!


Djeca su naša budućnost, a da bi bila što zdravija vrijedi ih uključiti u sport.

Znate ili ne znate koji sport odabrati. Dijete se dvoumi? Kakvim se sportom dijete može baviti u vašem gradu, mjestu ili Županiji? Znate li gdje tražite informaciju?

Ponekad je to izuzetno teško ili nedorečeno. Nema adrese. Broja telefona... Pokušajte prosurfati Sportilusom. Imamo podatke o 19 378 klubu ili udruzi u Hrvatskoj u više od 240 sportova! I to za sada. Podaci se i dalje unose i ažuriraju. Vjerujemo da bi Vam traženje bilo mnogo lakše putem Sportilusa.

Što Sportilus nudi sportašicama,
sportašima, trenericama, trenerima?

Besplatne profile, besplatnu promociju!


Amateri, profesionalci, rekreativci, te sportaši s invaliditetom na jednom mjestu. Besplatno kreirajte svoj profil, promovirajte se i prezentirajte svoja sportska dostignuća.

Privucite trenere, igrače, klubove, sponzore, menadžere i navijače!

Sami možete izgraditi svoj profil i kroz svoje rezultate pokazati koliko ste kvalitetni u sportu kojim se bavite. Prezentirajte svoja sportska dostignuća. Besplatno kreirajte svoj profil!

Želite najaviti neki događaj,
utakmicu ili ligu?

SPORTILUS Vas čeka!


Trenutno u bazi imamo 528 liga sa 25 250 rezultata.

Kad kreirate profil svog kluba, kreirajte i ligu u kojoj nastupate.Najavite slijedeću utakmicu ili događaj. A zatim, kada natjecanje počne, u realnom vremenu upisujte rezultate.

Na kraju stvorite tablicu koja se nadograđuje iz kruga u krug. Nakon svih utakmica poredak je trenutno gotov!

Nije li ovo sjajan alat kojim u trenu vidite gdje ste na tablici, gdje su vaši sportski rivali? Isprobajte! Odaberite sport! Unesite ligu! Jednostavno je!

Znate li koji su sportski objekti u
Vašem kraju?

Za sada ih je 594 na SPORTILUSU!


Kako izgleda Igralište Gaj u Goričanu? Znate li koji su sve sportovi dostupni u Sportskoj dvorani Osnovne škole I. G. Kovačića u Pleškovcu? Ima li tamo rekreacije? Malog nogometa?

U tražilici upišite svoju lokaciju. Ne sport. Lokaciju. I pogledajte što se nudi u Vašem kraju. Možda se napokon dogovorite i skupite dvije momčadi za gornje spomenuti mali nogomet. Ili turnir u beli? Ako nema podataka – unesite ih!

Registrirajte se i kreirajte profil! Na taj način možete lako kroz sportski objekt promovirati svoje mjesto ili kraj.

Koliko je sportova u Hrvatskoj?
Što je to airsoft?

Provijerite na SPORTILUSU!


U bazi ih za sada imamo više od 240. I taj broj raste. A odgovor na naše pitanje? Kakav je to sport airsoft? Izazivamo Vas da provjerite na SPORTILUSU! Reći ćemo samo da u Hrvatskoj ima 44 kluba koja se bave airsoftom.

Na ovaj način putem Sportilusa otkrivate i nešto novo, širite svoje sportsko znanje. Sportilus je uistinu izvrstan medij za promoviranje tzv. manjih sportova, o kojima se ne piše previše i ne dobivaju dovoljnu medijsku pažnju.

Stoga krenite! Istražujte, promovirajte!

Sportopedija.
Više od sportskih informacija.

Stručnost na Sportilusu!


Sportopedija je hrvatska sportska enciklopedija informacija u nastajanju. Riječ je o dijelu Sportilusa gdje svoje originalne i autorske članke iz pojedinog sporta možete objaviti kroz tri dijela: edukativni, informativni te sponzorirani članci.

Sportopedija je urednički vođena, kako bi tekstovi bili cjeloviti, što točniji i zanimljiviji. Niti jedan tekst neće biti odbijen ili odbačen. Ovdje novinarskog koša nema! Stoga Vas pozivamo na stručnu suradnju.

Postanite autor. Objavite članke za besplatnu promociju i publikaciju. Sportopedija Vas čeka!

Postanite dio najveće sportske online zajednice.

REGISTRIRAJ SE

Za klubove smo pripremili nešto posebno!

Besplatnu web stranicu za koju ni ne znate da je imate!


Spomenuli smo brojku od 19 378 klubova. Toliko ih trenutno ima u Sportilusu. Kažemo trenutno, jer se svatko može registrirati i napraviti svoj profil kluba. Besplatno!

Našu trenutnu bazu sportskih klubova čine sve registrirane pravne osobe radi obavljanja sportskih djelatnosti: udruge, trgovačka društva (sportska dionička društva), ustanove i školski športski klubovi.

Naravno za one koji žele više mogućnosti, sadržaja i prilagodbe tu su naplatni modeli. Provjerite našu ponudu i odaberite neki od paketa!

Još uvijek razmišljaš o registriranju?
Razmisli i o ovome...

kao registrirani korisnik SPORTILUSA na jednom mjestu možeš doći do BESPLATNIH informacija o:


a kao pružatelj informacija; klub, trener, sportaš ili savez imaš:


Postanite dio najveće sportske online zajednice.

REGISTRIRAJ SE

Partneri

Sljedeće najave