Sportilus Home Header Image

RUKOMET ONLINE

Društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja.

Registracija

Rukometne veteranke i veterani u Nedelišću

Vrijedne veteranke ŽRK Nedelišće organizirale su 3. Međunarodni rukometni veteranski turnir Nedelišće 2017. koji je odigran u subotu, 14.10. 2017. godine. Na turniru su  sudjelovale četiri ženske i šest muških ekipa iz Slovenije i Hrvatske uz brojna nekadašnja poznata rukometna imena iz Varaždina, Koprivnice, Ptuja, Velike Nedelje, Ivanića te međimurskih predstavnika iz Nedelišća, Vratišinca i Čakovca. Odigrano je ukupno 21 utakmica po sistemu svatko sa svakim ali posebno u ženskoj, a posebno u muškoj konkurenciji. Utakmice su bile zanimljive, neizvjesne, prikazan rukomet na zavidnom nivou, a bilo je i atraktivnih poteza i akcija koje su trebali vidjeti današnji aktivni sudionici rukometnih događanja.

Posebne „pohvale“ zaslužila je aktivna trojka službenih osoba Medved, Murić i Kramar za dosljednu primjenu novih pravila rukometne igre na ovom veteranskom rukometnom turniru.

 

Turnir je otvorio načelnik općine Nedelišće gdin. Darko Dania i sam nekad rukometaš, a u programu su nastupile i mažoretkinje iz Nedelišća. Minutom šutnje odana je i počast prerano preminulom treneru i rukometašu Željku Goliki koji je bio redoviti gost na prijašnjim turnirima.

 

S obzirom da je naglasak turnira bio fair play igri i ponašanju, sudionici turnira su se toga i pridržavali u najvećoj mogućoj mjeri, a bilo je i sitnih intervencija lječničke službe i hitne medicinske pomoći, ali bez težih posljedica.

Zadobivene rane, povrede, udarci i batine na terenu zamijenili su u trećem poluvremenu zabava, ples, druženje, iće i piće u restoranu kod Miće koji je sve prisutne iznenadio sa posebnim gostom večeri popularnim zabavljačem Davorom Dretarom poznatijim kao Drele koji je sve prisutne nasmijao do suza.

 

Rezultate, tablice poredka ekipa, najbolje pojedinke i pojedince turnira te fotogaleriju (bez trećeg poluvremena) možete vidjeti na poveznici turnira:

 

3. Međunarodni rukometni veteranski turnir Nedelišće 2017.

16.10.2017 06:25, Sportilus .com
Sljedeće najave