Registracija
Lip
02

FOIjada 2017.

  • Natjecanje
  • Muško / Ženski
  • Studenti/Studenti
  • liga/natjecanje

Futsal
ODBOJKA
STREETBALL
STOLNI TENIS

Sudionici

Petak, 02.06.2017 08:30 Početak

Petak, 02.06.2017 15:00 Završetak

MALI NOGOMET

KOŠARKA

ODBOJKA

STOLNI TENIS


Poštovane studentice i studenti, dragi prijatelji sporta,

krajem idućeg tjedna (petak 02.06.2017.godine) na FOI bi se ponovno trebao održati veliki sportski događaj. U organizaciji Sportske udruge Fakulteta organizacije i informatike (SUFOI) plan je i ove godine nastavnu godinu upotpuniti Danom sporta popularno nazvanim FOIjada, kroz sudjelovanje u sportskim turnirima u nekoliko sportova (nogomet, hakl 3x3, odbojka i stolni tenis). I ovaj put na FOIjadu će biti pozvani čelni ljudi akademskog sporta, kao i predstavnici nekoliko Sveučilišta (Zagreb, Osijek, Pula i Sveučilišta Sjever), te poznati sportaši. Planira se i sportski susret profesora/djelatnika i studenata i gostiju. Prema broju ekipa i prijavama koje stignu bit će objavljeno na koji način će biti realizirano natjecanje (moguće su čak i dodatne kvalifikacije ako za to bude bilo uvjeta). 

Link za prijave je ovdje https://goo.gl/forms/cRpyXTcIy7akk8f72

Budući da imamo kratko vrijeme za dovršavanje priprema, pozivam sve koji biste na bilo koji način mogli pomoći u organizaciji, da se odazovete sastanku koji će se održati u utorak 30.05.2017., ali o tome će svi koji se kod prof.Vučića prijave za pomoć u organizaciji, dobiti informaciju na vrijeme.

Zahvaljujem svima koji su do sada sudjelovali i pomagali u radu SUFOI. Malo je studenata/djelatnika FOI koji su svojim uplatama godišnje članarine od 10kn/30kn potvrdili svoje članstvo u Udruzi. Budući da je to "naša" Udruga, bilo bi poželjno da se uključite prema svojim mogućnostima i znanjima. Poziv možete proslijediti i svima ostalima, koji bi mogli biti zainteresirani.


Ove godine prijave su moguće za sljedeće sportove:

1. Mali nogomet (4+1) - muška konkurencija

2. Odbojka - mješovite ekipe

3. Košarka 3x3

4. Stolni tenis (pojedinačno) - muška i ženska konkurencija

5. Stolni tenis - parovi


U ekipnim sportovima moguće je prijaviti max. do 8 igrača po ekipi, dok se za košarku prijavljuje max. do 4 igrača u ekipi!


Kotizacija po članu ekipe iznosi 5,00 HRK, koju će predstavnik ekipe predati za cijelu ekipu predmetnom profesoru Damiru Vučiću, najkasnije do 29.05.2017. godine.

Kotizacije su i ovog puta oslobođeni članovi SPORTSKE UDRUGE FOI (SUFOI) koji su uplatili članarinu za tekuću godinu.


Online prijave otvorene su od 21.05 do 29.05.2017. godine.

Obrazac za prijavu nalazi se ispod ovog odjeljka.


Za sve potrebne (dodatne) informacije o ovogodišnjoj "FOIJADI" možete se slobodno obratiti predmetnom nastavniku Tjelesne i zdravstvene kulture, Damiru Vučiću u vrijeme konzultacija ponedjeljkom i srijedom (od 12 do 13:30 sati), te na nastavi TZK ili putem elektroničke pošte: [email protected] .

Ovim putem također pozivamo da se profesoru Vučiću osobno jave svi zainteresirani za pomoć u organizaciji i provedbi ovogodišnje Foijade.


Korisne poveznice:

Damir Vučić, prof. - http://nastava.foi.hr/?username=dvucic#nastavnici

SUFOI Facebook - https://hr-hr.facebook.com/sufoi/

 

Damir Vučić, prof.

predsjednik SUFOI

Foto galerija

Sljedeće najave