Registracija

U POTRAZI ZA ATLETSKI NAJSPREMNIJIM POJEDINCEM NA PLANETI!

Maja Posedi , 13.09.2016 11:03
IRON HEART FESTIVAL 2016.

I ove se godine traži atletski najspremniji pojedinac na Iron Heart Festivalu koji će se održati 1. listopada u LifeClass Termama Sveti Martin na Muri. Pojedinci će se natjecati u disciplinama: bench press, mrtvo dizanje, zgibovi (max u 1 minuti), prevrtanje gume (tire flip), izdržaj sa 5 kg u svakoj ruci, poligon (trčanje + skokovi) i utrka na 400 metara. Natjecanje je otvoreno za muškarce i za žene. Svi prolaze kroz iste discipline, a kroz natjecanje se paralelno vode dvije ljestvice, jedna za muški i jedna za ženski dio natjecanja. Pobjednici se proglašavaju na kraju dana u obje kategorije!

Cjelokupni nagradni fond iznosi 25 000 kuna, a nagrade se dijele za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji. Profesionalno vodstvo koje će pratiti natjecanje su vlasnici brojnih pojaseva državnih prvaka u bodybuildingu, powerliftingu i drugim atletskim disciplinama:

bold;">Marko Drčić, Goran Karamarković, Kristijan Matković i Pero Tomas.

Sponzori Iron Heart Festivala 2016. su LifeClass Terme Sveti Martin, Arka Kavana & Catering, Kavana Arka 2, Statoplast, Balić parketi, Vnuk doo - PVC i ALU stolarija, Caffe Bar Na Bregu, DIZ-CNC, CNC obrada Žalar, Elektro-delta d.o.o. i Onetius.

Prijave su moguće na http://IronHeartFestival.com/, a sve informacije o Iron Heart Festivalu moguće je pronaći na službenoj stranici ili na Facebook objavi sportskog događaja.

Više o događaju možete pročitati i najavi događaja na stranici Sportilusa!


Sljedeće najave