Registracija

SPORTILUS ZA KORISNIKE

Sportilus .com , 09.09.2016 20:08

ŠTO SPORTILUS DONOSI KORISNICIMA, KLUBOVIMA, SPORTAŠIMA I TRENERIMA? PROČITAJTE U NASTAVKU!


Svi već znaju što je Sportilus i čime se bavi. No, ono što nudi korisnicima, članovima klubova, pojedinim sportašima i trenerima prave su, korisne i zanimljive mogućnosti! 

Na Sportilusu svaki korisnik može potražiti sve informacije vezane uz sport, pregledati nadolazeće sportske događaje, pratiti rezultate utakmica ili turnira pa čak i uživo! Ali to nije sve, Sportilus je namijenjen upravo ljubiteljima sporta i nudi im mogućnost unosa najava i pisanja rezultata događaja koji ih zanimaju te koje vole pratiti. Također, svatko može pretražiti i pronaći lige iz svih sportova neovisno o lokaciji i pratiti utakmice i rezultate klubova koji sudjeluju u njima. Brzina i dostupnost informacija svakom korisniku jedan je od ciljeva Sportilusa. Uz to, Sportopedija je jedna od cjelina u kojoj se mogu pročitati edukativni i informativni članci, no svaki korisnik ima priliku biti kreator članka koji će svi zainteresirani moći pročitati. Zašto ne? Mogli bismo reći: Pravi izvor informacija za sve ljubitelje sporta!

Klubovi na Sportilusu imaju kreiranu besplatnu web stranicu koju mogu uređivati. Na njoj mogu lako unositi aktualne vijesti iz svojih klubova, organizirati turnire, unositi raspored treninga te samim time promovirati klub. Sve to potpuno besplatno, samo je potrebno registrirati se i uređivati vlastiti profil klub. Preko Sportilusa mogu se pronaći kvalitetni sportaši i iskusni treneri jer svaki od njih može otvoriti svoj sportski profil. Upravo to Sportilus nudi sportašima i trenerima. Mogu se prezentirati postignuća, raditi vlastitu promociju, pratiti vijesti, novosti i razne druge objave.

Sve to Sportilus nudi korisnicima potpuno besplatno! Iskoristite mogućnosti i budite dio velike online sportske zajednice!

Sportilus Vas poziva, registrirajte se!


Sljedeće najave