Registracija

Mirjana Lučić

Robert Kermeci , 01.09.2016 22:59

MIRJANA LUČIĆ

Članica je Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon iz Velike Gorice. Nastup na Paraolimpijadi u Rio de Janeiru 2016. izborila je šestim mjestom na listi Međunarodne stolnoteniske federacije. Natječe se u stolnom tenisu u kategoriji 10-stojeći tek dvije godine, premda istovremeno radi kao trenerica. Dvadeset je godina trenirala stolni tenis za osobe bez invaliditeta. S treniranjem prestaje zbog kroničnih problema s kralježnicom.

New Roman","serif"">Na turniru u mađarskom gradu Egeru osvojila je 2014. srebrnu medalju. Na Otvorenom prvenstvu Slovačke lani je osvojila brončanu medalju. Ove je godine na Otvorenom prvenstvu Slovenije u Laškom osvojila srebrnu medalju. Zlatnu medalju osvojila je na Otvorenom prvenstvu u talijanskom Lignanu u veljači ove godine, pobijedivši tursku igračicu sa 3:0!

Plasman na POI Rio smatra najvećim uspjehom dosad, iako je osvajala medalje na međunarodnim turnirima. Nada se brončanoj medalji u Riju, za koju smatra da nije nedostižna, jer kako kaže, konkurenciju dobru poznaje i dat će sve od sebe da osvoji odličje.

Sljedeće najave