Registracija

IVAN KATALINIĆ: DANAS OČEKUJEMO POBJEDU!

Maja Posedi , 20.09.2016 11:12

KUP HNS: NK MEĐIMURJE - HNK ŠIBENIK (SRC MLADOST, 15:30 h)

U utorak 20. rujna odigrava se šesnaestina kupa Hrvatskog nogometnog saveza. NK Međimurje koji je u prvom kolu pobijedio NK Karlovac 1919, danas na svom stadionu SRC Mladost ugošćuje ekipu iz HNK Šibenik. NK Međimurje igra u 3.HNL dok je HNK Šibenik plasiran na 6. mjestu u 2.HNL.

Sadašnji trener Nogometnog kluba Šibenik, Ivan Katalinić dao nam je par odgovora na pitanja o današnjem susretu:

Sportilus: Što očekujete od današnjeg susreta i kakve informacije imate o domaćinu?

Ivan: Danas očekujemo pobjedu i naravno da prođemo dalje u osminu finala. Ne znamo puno o protivniku jer se nismo dugo sastajali s njima, ali se nadamo dobroj utakmici.

Sportilus: Smatrate li se favoritom na današnjoj utakmici?

Ivan: S obzirom da smo mi jednu ligu iznad NK Međimurje koji igra u 3. HNL smatramo se favoritom današnje utakmice.

Sportilus: Kako ste se pripremali za današnjeg protivnika?

Ivan: Nismo se posebno pripremali jer se ne može odraditi puno priprema u 3 dana. HNK Šibenik ima svoj način igre i tako ćemo i odigrati današnji derbi.

Sportilus: Koja su vaša očekivanja od cjelokupnog kupa?

Ivan: Teško je malo prognozirati kup jer se mogu uvijek dogoditi neka iznenađenja, naročito kad se naiđe na nekog prvoligaša pa je teško očekivati prolazak ili prognozirati rezultat.

Sportilus: Jeste li ikad već gostovali u Čakovcu i kako Vam se sviđa grad?

Ivan: Da, osobno sam već prije gostovao u gradu Čakovcu isto kao i NK Šibenik. Sviđa nam se grad, malo smo prošetali i prisjetili se ljepote grada s obzirom da nismo prvi put tu.

HNK Šibeniku želimo dobru i kvalitetnu utakmicu te dobar provod u gradu Čakovcu tijekom gostovanja. Utakmica je na rasporedu u 15:30 sati na SRC Mladost u Čakovcu gdje se očekuje dobar odaziv domaće publike.Sljedeće najave