Registracija

Basket Tour 3 x 3 Čakovec

Sportilus .com , 27.05.2016 21:38

BASKET TOUR je sportsko zabavna turneja koja se održava u periodu od svibnja do kolovoza na najatraktivnijim lokacijama velikog broja hrvatskih gradova. Na utakmicama Basket Toura igra se prava ulična košarka u kojima nema izgubljene lopte a igraju se po sistemu „3 na 3“ koji karakterizira iznimna brzina te pruža mogućnosti za brojne rezultatske preokrete, kreativne poteze i neizvjesne završnice. Cijeli show upotpunjen je natjecanjima u zakucavanju i tricama, a u suradnji sa sponzorima organizirane su i brojne nagradne igre za igrače i za publiku. Voditelj se brine za dobru atmosferu na terenu i u publici, a posebnu pažnju privlače i poznate show skupine.

Turnir njeguje višegodišnju tradiciju uspješnog održavanja. U sezoni 2016 promjenio se dosadašnji format natjecanja po regijama, pa će se put do velikog završnog turnira moći izboriti na svakom kvalifikacijskom turniru. Ova sezona 3x3 košarke u Hrvatskoj donosi nam 15 uzbudljivih kvalifikacijskih turnira (Novi Vinodolski, Čakovec, Šibenik, Zagreb, Osijek, Sisak, Mali Lošinj, Baška, Karlovac, Crikvenica, Rovinj, Zadar, Split, Makarska, Punat). Pobjednici  kvalifikacijskih turnira odlaze na Masters koji će se održati 30. srpnja u Rijeci. Pobjednik Mastersa ići će direktno na FIBA WORLD TOUR, i to u mađarski Debrecen (7. i 8. rujna).

style="width: 50%;">

Basket Tour je od samog početka dio svjetskoga projekta FIBA WORLD TOUR koji je pokrenut 2012. s ciljem popularizacije košarke. Ove će se sezone održati sedam Masters turnira: Rio de Janeiro, Mexico City, Utsunomiya, Beijing, Prague, Lausanne i Debrecen. Svjetski Masters održat će se u Abu Dhabiju 27. i 28. listopada.

U nedjelju 29. svibnja Basket Tour 3x3 dolazi u Čakovec. Igra se na Trgu Republike na posebnoj košarkaškoj podlozi. Natjecanje će se odvijati u tri kategorije – U13, U15 i seniori. Svaka ekipa sastoji se od četiri igrača – tri na terenu i jedna zamjena. 

Ne propustite ovo dinamično i zanimljivo natjecanje, dodatna atraktivna natjecanja za igrače, nagradne igre za publiku i nastupe brakedancera. Početak u 10:00.

Prijave i dodatne informacije na http://www.basket-tour.com/

Foto: http://www.basket-tour.com/


Sljedeće najave