Registracija

Studio One

U našem Studiju možete svakodnevno prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu. Također možete vježbati klasični pilates uz stručne i iskusne instruktorice. Upisom u naš Studio možete dolazite na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).

 Studio surađuje i sa Guliver Energijom u Solinu gdje instruktori studija održavaju jogu dva puta tjedno. Studio djeluje i u Jelsi na otoku Hvaru gdje se vježbe joge i pilatesa održavaju dva puta tjedno.

Tijekom ljeta od 01.07. do 01.09.2017 jogu i pilates održavamo dva puta tjedno:

Joga - ponedjeljak i srijeda u 20.30 sati

Pilates - utorak i četvrtak u 20.30 sati


YOGA
PILATES

info@yogasplita.com

098 771 026

Raspored korištenja

undefined

Studio "One" djeluje već osam godina i nalazi u Splitu. Vježbe joge i pilatesa se održavaju u prekrasnoj, mirnoj i svijetloj dvorani redovito svakog dana u večernjim i jutarnjima satima. Vježbanje organizira udruga za sportsku-rekreaciju i edukaciju "Pozitivan život" i provodi sve programe sa kvalitetnim i certificiranim učiteljima i instruktorima.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo podijeliti s vama našu ljubav prema vježbanju, ljubav prema jogi i pilatesu. Kao i dvoranu koju smo sa srcem i puno predanosti pretvorili u pravi mali raj za vježbanje. S veseljem vas očekujemo u Studiju One na adresi Gradišćanskih Hrvata 16!

 

Studio One team  

Foto galerija

Sljedeće najave