Registracija

LIFECLASS SPORTSKI TERENI

NOGOMETNI SADRŽAJ

• 6 nogometnih terena profesionalnih dimenzija 102 ⊗ 66 m
• Teren dimenzija 50 ⊗ 30 m
• Svlačionice s tuševima
• Skladišta za opremu
• Sudačke kabine s tuševima, i wireless internetom
• Rasvjeta: 2 nogometna terena
• Navodnjavanje: 4 nogometna terena
• Golovi: aluminijski pomični golovi različitih veličina

GOLF

Za razliku od većine igrališta u Europi igranje na golf terenu Sveti Martin moguće je cijele godine. Natjecateljski golf igra se na natjecateljskim igralištima (Championship), a rekreativni na javnim (Public) igralištima. Naš teren s 9 rupa namijenjen je rekreativnom dijelu, a tokom godine će se organizirati turniri popraćeni sponzorima.

 • visinski razvedeni tereni s 9 rupa
  grijani greenovi od umjetne trave
  vježbalište početnog udarca (driving range) sa 20 mjesta
  golf vježbalište sa školom golfa (putting i chipping)
  golf klub s 3D simulatorom golfa sa 36 svjetskih terena, VIP salonom i trgovinom golf opreme
  organizacija golf turnira
  Golf akademija s vlastitim golf certifikatom


BICIKLISTIČKE STAZE
Road 1 - TEŽINA STAZE: 3/3, DUŽINA : 83km, UKUPNO USPONA: 1045m

Road 2 - TEŽINA STAZE: 1/3, DUŽINA : 41km, UKUPNO USPONA : 790m

Road 3 - TEŽINA STAZE: 2/3, DUŽINA : 67km, UKUPNO USPONA : 960m

Road 4 -TEŽINA STAZE: 1/3, DUŽINA : 103km, UKUPNO USPONA: 1190m

Road 5 - TEŽINA STAZE: 1/3, DUŽINA : 45km, UKUPNO USPONA: 590m

TENIS
NOGOMET
GOLF
DISC GOLF
MALI NOGOMET
KOŠARKA
ODBOJKA NA PIJESKU
BICIKLIZAM

denis.cresnjovec@termesvetimartin.com

NOGOMET
Dva nogometna terena se nalaze u Svetom Martinu na Muri udaljenom cca 5 km od LifeClass Termi Sveti Martin su. Tereni su veličine 101×66 metara sa izgrađenim automatskim sustavom za navodnjavanje i moderno opremljenom klupskom zgradom sa dvije prostrane svlačionice i nekoliko skladišnih prostora. Nalaze se u neposrednoj blizini rijeke Mure, okruženi su šumom, šetnicom i nasipom što predstavlja idealno okruženje za provođenje kvalitetnog treninga.
Nogometni teren na travi dimenzija 50m x 30m nalazi se u neposrednoj blizini apartmanskog naselja. Takva lokacija osigurava lagan pristup i veliku cirkulaciju ljudi. Pogodan je za proljetne, ljetne i jesenske pripreme, natjecanja, rekreaciju, amaterski nogomet, igre na otvorenom. 

TENIS
Najam terena na tenisitu (4) prema potrebi uključuje: rasvjetu, reket i poduku. Idilično okruženje teniskih terena, neposredno kraj sportske dvorane omogućava svim vanjskim korisnicima, članovima teniskog kluba te gostima Toplica nesmetano uživanje u ovoj prekrasnoj igri. 
Velik broj terena može primiti veći broj korisnika u isto vrijeme te također organizaciju pojedinačnih turnira, turnira u parovima te organizaciju ljetne teniske lige i međuklupske susrete s ciljem zajedničkog druženja.

ODBOJKA
Odbojka na pijesku savršena je aktivnost za cijelu ekipu! Na raspolaganju vam stoji rekreativni teren smješten tik do termalnog kupališta, a rekvizite potražite u sportskoj dvorani koja se nalazi tik do sportskih terena. Nakon sporta i rekreacije osvježenje potražite u vodenom svijetu ili nastavite vaše druženje uz roštiljadu (na upit) i zabavu u Pubu!

GOLF
Pravi golferi složiti će se da golf nije samo sport već filozofija i način života u kojem simbioza prirode i rekreacije posebno dolazi do izražaja. Vjerojatno niti u jednom drugom sportu ta ovisnost čovjeka i prirode nije toliko izražena. Slijedeće zlatno pravilo golfera možda najbolje opisuje stanje svijesti golfera spram prirode: „Shvaćam da golf igralište sa vremenom raste i razvija se. Drveća sa vremenom ne postaju manja. Obećavam da svoju frustraciju zbog lopte koja je završila u krošnji velikog drveta neću iskazivati na mladom drvcu ili grmu.“
Golf u Svetom Martinu svakako je oplemenio Međimurje na turističkoj karti Hrvatske. Uzevši u obzir i činjenicu kako je jedan od rijetkih terena izgrađenih na močvarnom, u gospodarske svrhe teško iskoristivom tlu, izostaje faktor devastacije okoliša čime zaslužuje prvi plus u eko kategoriji. 

TREKKING & HIKING
Brežuljci u kojima su smještene LifeClass Terme Sveti Martin idealni su za Trekking i Hiking, a ako imate sreće možete upoznate i neke lokalne ljude koji će vam prikazati kako se ovdje zapravo živi. Opustite svoje tijelo i mozak u kratkom izletu koji za Vas organiziramo čak dva puta tjedno, i to srijedom i petkom.

TRIM STAZA
Trim staza se prostire kroz šumu koja spaja Hotel Spa Golfer i termalno kupalište. Idealna je za jutarnje razgibavanje, sportske pripreme sportaša svih kategorija ili šetače željnje svježeg zraka. Elementi su prilagođeni svim uzrastima i sadrže info table na kojima su slikovno i tekstulano opisane vježbe. Elementi trim staze sadrže elemente za razgibavanje i podizanje fizičke spremnosti te akumuliranje pričuvne tjelesne snage.

BICIKLIZAM
Na raspolaganju vam je preko 700 kilometara biciklističkih staza kroz kojih se proteže čak 12 ruta s označenim točkama od interesa.

Foto galerija

Sljedeće najave