Registracija
Tra
27

Završnica državnog prvenstva ŠSD - osnovne škole rukomet dječaci

RUKOMET

SudioniciŠŠD POLET OŠ MATE BALOTE, BUJEŠŠD IVAN KOZARAC OŠ I. KOZARCA, ŽUPANJA,ŠŠD MALEŠNICA OŠ MALEŠNICA, ZAGREBŠŠD LUDBREG OŠ LUDBREG, LUDBREGŠŠD BRCKO OŠ S. RADIĆA, BOŽJAKOVINAŠŠD KNEZ TRPIMIR OŠ K. TRPIMIRA, KAŠTEL GOMILICAŠŠD IVAN KOZARAC OŠ I. KOZARCA ŽUPANJA,ŠŠD POLET OŠ M. BALOTE, BUJEŠŠD LUDBREG OŠ LUDBREG

Četvrtak, 27.04.2017 08:00 Početak

Petak, 28.04.2017 14:00 Završetak

Poredak - Dječaci

# Ekipa O P N I + - +/- Bod Forma
1 ŠŠD BRCKO OŠ S. RADIĆA, BOŽJAKOVINA 2 2 0 0 34 19 15 4 P P
2 ŠŠD POLET OŠ MATE BALOTE, BUJE 2 1 0 1 29 22 7 2 I P
3 ŠŠD IVAN KOZARAC OŠ I. KOZARCA ŽUPANJA, 1 0 0 1 13 21 -8 0 I
4 ŠŠD IVAN KOZARAC OŠ I. KOZARCA, ŽUPANJA, 1 0 0 1 9 23 -14 0 I
1 ŠŠD LUDBREG OŠ LUDBREG, LUDBREG 2 2 0 0 32 17 15 4 P P
2 ŠŠD KNEZ TRPIMIR OŠ K. TRPIMIRA, KAŠTEL GOMILICA 2 1 0 1 23 27 -4 2 I P
3 ŠŠD MALEŠNICA OŠ MALEŠNICA, ZAGREB 2 0 0 2 22 33 -11 0 I I

FANTASTIČNE OBOŽAVATELJICE ODVELE ŠSD LUDBREG DO PRVOG MJESTA

Državno prvenstvo u rukometu za dječake

Nakon jučerašnjih 12 utakmica došli smo i do razigravanja koje se održalo 28.4.2017 u dvorani Veli Jože. Odigrano je četiri utakmice, a od te četiri jedna je razigravanje za treće mjesto i jedna je za prvo mjesto. Uz veliko iščekivanje i napetost napokon smo dočekali prvu utakmicu.

Došlo je i do završetka prve muške utakmice između ŠSD Brcko i ŠSD Knez Trpimira. Utakmica je bila vrlo uzbudljiva i napeta sve do samoga kraja. S puno truda, rada i volje ŠSD Knez Trpimir uspio je odnijeti pobjedu s velikom prednosti u drugome poluvremenu. Završila je i druga muška utakmica u kojoj su igrali ŠSD Ludbreg i ŠSD Polet. Ludbreg je već u samome startu poveo s velikom prednošću te nastavio igrati utakmicu na lak i jednostavan način. ŠSD Polet bi trebao biti zadovoljan rezultatom jer ide u borbu za treće mjesto. Završila je i treća utakmica muškog rukometa između ŠSD Polet i ŠSD Brcka u kojoj se odlučilo tko osvaja treće mjesto u Hrvatskoj. Nakon hrabre i neustrašive borbe jedna momčad imala je tugu na licu, dok je druga imala osmijeh od uha do uha. Obje momčadi su bile podjednako jake, ali samo jedna je mogla biti pobjednik. Pobjedu te treće mjesto osvojila  je ŠSD Polet.

Odlučen je prvak Hrvatske utakmicom koja se odigrala između ŠSD Ludbreg i ŠSD Kneza Trpimira. Ovo je bila najnapetija i najborbenija utakmica na ovom prvenstvu u kojoj se do samoga kraja nije znalo tko će pobijediti, a tko izgubiti. Igrači ŠSD Kneza Trpimira su svaki puta bili treći, ali ovaj put imaju priliku postići pobjedu i ostvariti svoj san te postati prvaci Hrvatske. Na završenom poluvremenu u vodstvu su bili ŠSD Ludbreg, a postigli su ga uz timski rad i požrtvovnost. Uz veliku podršku navijača ŠSD Ludbreg odnosi pobjedu i time dokazuje svoju sposobnost.

Natjecanju je došao kraj poslije svih utakmica došlo je do podjele zasluženih nagrada te zajedničko slikanje. Čestitamo svima i želimo im sve najbolje u daljnjem životu!

IPL, Jana Marčinković


Završni poredak u rukometu za dječake:

1. ŠŠD LUDBREG OŠ LUDBREG, LUDBREG

2. ŠŠD KNEZ TRPIMIR OŠ K. TRPIMIRA, KAŠTEL GOMILICA

3. ŠŠD POLET OŠ M. BALOTE, BUJE

4. ŠŠD BRCKO OŠ S. RADIĆA, BOŽJAKOVINA

5. ŠŠD IVAN KOZARAC OŠ IVANA KOZARCA, ŽUPANJA         

5. ŠŠD MALEŠNICA OŠ MALEŠNICA, ZAGREB


NABRIJANI RUKOMETAŠI KRENULI U NOVE POBJEDE

Državno prvenstvo u rukometu za mladiće

Kao i po običaju dvorana Veli Jože je 27. travnja 2017. ugostila mlade rukometaše. Rukometaši su ušetali u dvoranu s puno volje, želje i nade za uspjehom. Svi natjecatelji su bili podijeljeni u dvije skupine po tri škole. Nakon zagrijavanja igrači su bili spremni stati na teren i na znak zviždaljke započeti igru.

Napokon je došlo do prve utakmice na ovome državnom prvenstvu u rukometu za osnovne škole. Igra je već u samome početku bila odlučena jer je ŠSD Polet bio uvjerljivo jači te je nabio veliku razliku. U utakmici je ŠSD Polet odnio pobjedu te je osvojio svoju prvu pobjedu. Uz veliku napetost završila je i druga utakmica muškog rukometa u kojem su igrale dvije dobre momčadi. ŠSD Ludbreg sa savršenim dodavanjima i preciznim udarcima ostvaruje više pogodaka i odlazi u vodstvo. Kada je utakmica prišla kraju odlučen je pobjednik, a pobjednik je ŠSD Ludbreg. Nakon dvije odigrane utakmice odigrana je treća najnapetija i najzanimljivija utakmica. Momčadi su bile podjednako jake i zbog toga je došlo do izjednačenja na kraju poluvremena. ŠSD Brcko iz Dugog Sela smatrao je da će lako dobiti protivničku momčad, ali se gadno prevario. Borba je bila vrlo teška, uz puno prekršaja, sedmeraca i deveteraca. Publika je navijala i bodrila ŠSD Polet, ali nažalost nikao se nisu uspjeli obraniti. Kada je završila ta napeta igra ŠSD Brcko ipak se izborio za pobjednika ove utakmice. Završeno je drugo kolo u skupini „A“ između ŠSD Knez Trpimir i ŠSD Malešnica. Knez Trpimir je od samoga početka vodio, a najčešće su golovi bili iz jako dobro smišljenih i bačenih kontri. Međutim što su oni više griješili to je ŠSD Malešnica popravljala svoju situaciju i počela zabijati pogotke. Kako se utakmici bližio kraj većina igrača ŠSD Kneza Trpimira dobivala je dvije minute, ali ipak su uspjeli izboriti pobjedu. Došli smo i do predzadnje utakmice tjst. Zadnje utakmice skupine „A“. Utakmica se igra između dvije momčadi koje su velika razlika jer ŠSD Brcko ima veliku prednost zbog odličnih kontri i dobro smišljenih akcija. Nakon 30 minuta igre ŠSD Brcko pobijedio je ŠSD Ivan Kozarac. Poslije pet muških rukometnih utakmica došli smo i do zadnje koja se igrala među ŠSD Ludbreg i ŠSD Knez Trpimir. Utakmica je bila vrlo jednostavna i ŠSD Kneza Trpimira nije davala nikakav otpor protivničkoj ekipi. Uz veliku podršku navijača ŠSD Ludbreg odnio je pobjedu.

Svaka utakmica je bila sjajna na svoj način, svaki igrač se u nečemu iskazao i pokazao što može. Zar nije to bit cijelog ovog prvenstva? Ne pobjeda, ne poraz, niti mjesta. Bit ovog državnog prvenstva je da dokažeš koliko možeš i da se zabaviš ništa drugo. U rukometu se uvijek iskazuju samo najbolji!

IPL, Jana Marčinković


REZULTATI NATJECANJA PO SKUPINAMA:
SKUPINA A:  
1.    ŠŠD BRCKO OŠ STJEPANA RADIĆA, BOŽJAKOVINA (4 boda)
2.    ŠŠD POLET OŠ MATE BALOTE, BUJE (2 boda)
3.    ŠŠD IVAN KOZARAC OŠ IVANA KOZARCA, ŽUPANJA (o bodova)         
SKUPINA B:
1.  ŠŠD LUDBREG OŠ LUDBREG, LUDBREG (4 boda)
2.  ŠŠD KNEZ TRPIMIR OŠ KNEZA TRPIMIRA, KAŠTEL GOMILICA  (2 boda)
3.  ŠŠD MALEŠNICA OŠ MALEŠNICA, ZAGREB (o bodova)


Bodovanje u tablici poredka:

Pobjeda 2 boda / neodlučeno  1 bod / poraz 0 bodova        Foto galerija

Sljedeće najave