Registracija
Tra
27

Završnica državnog prvenstva ŠSD - osnovne škole FUTSAL dječaci

Četvrtak, 27.04.2017 08:00 Početak

Petak, 28.04.2017 08:00 Završetak

Raspored turnira - Dječaci

Početak Utakmica Rezultat Teren Faza natjecanja
27.04. 08:00 ŠŠD ŠPAN ZAGREB ŠŠD MLADOST VARAŽDIN 7:0 (3:0) 1 Grupa A
27.04. 08:45 ŠŠD JADRO SOLIN ŠŠD KSAV ZABOK 1:2 (0:2) 1 Grupa B
27.04. 09:30 ŠŠD NAZOR SLAVONSKI BROD ŠŠD ŠPAN ZAGREB 2:3 (0:3) 1 Grupa A
27.04. 10:15 ŠŠD MLADOST PAZIN ŠŠD JADRO SOLIN 3:4 (3:2) 1 Grupa B
27.04. 11:00 ŠŠD MLADOST VARAŽDIN ŠŠD NAZOR SLAVONSKI BROD 4:6 (1:3) 1 Grupa A
27.04. 11:45 ŠŠD KSAV ZABOK ŠŠD MLADOST PAZIN 3:4 (2:1) 1 Grupa B
28.04. 08:00 ŠŠD ŠPAN ZAGREB 1A ŠŠD JADRO SOLIN 2B 3:1 (0:1) 1 Polufinale
28.04. 09:30 ŠŠD NAZOR SLAVONSKI BROD 2A ŠŠD MLADOST PAZIN 1B 3:1 (1:0) 1 Polufinale
28.04. 11:00 ŠŠD JADRO SOLIN ŠŠD MLADOST PAZIN 2:0; 20' (1:0) 3. mjesto
28.04. 13:15 ŠŠD ŠPAN ZAGREB ŠŠD NAZOR SLAVONSKI BROD 0:3 (0:1) Finale

Poredak - Dječaci

# Ekipa O P N I + - +/- Bod Forma
1 ŠŠD ŠPAN ZAGREB 2 2 0 0 10 2 8 6 P P
2 ŠŠD NAZOR SLAVONSKI BROD 2 1 0 1 8 7 1 3 P I
3 ŠŠD MLADOST VARAŽDIN 2 0 0 2 4 13 -9 0 I I
1 ŠŠD MLADOST PAZIN 2 1 0 1 7 7 0 3 P I
2 ŠŠD JADRO SOLIN 2 1 0 1 5 5 0 3 P I
3 ŠŠD KSAV ZABOK 2 1 0 1 5 5 0 3 I P

28. travanj 2017.

BEZ ZNOJA NEMA POBJEDE

POLUFINALNE I FINALNE UTAKMICE U FUTSALU ZA DJEČAKE

Dana, 28. travnja 2017. godine u sportskoj dvorani Intersport odigrane su polufinalne i finalne utakmice u futsalu za osnovnoškolce.

Igrači ŠSD Jadro, Solin i ŠSD Špan, Zagreb odigrali su prvu utakmicu poluzavršnice. Utakmica je odigrana između dviju podjednako dobrih momčadi koje su si uzimale loptu, naguravali se, no pred kraj utakmice u vodstvo su prešli Zagrepčani te pobijedili.

Žestoka utakmica odigrala se između ŠSD Nazor, Slavonski Brod i ŠSD Mladost, Pazin. Igrači su se tijekom cijele utakmice borili jedni protiv drugih, uzimali si loptu samo kako bi, kao momčad pobijedili, a to je pošlo od ruke momčadi iz Slavonskog Broda.

Utakmica koja je odlučivala tko će zauzeti treće mjesto vođena je između ŠSD Jadro, Solin i ŠSD Mladost, Pazin. Igrači su se borbeno borili kako bi mogli zauzeti treće mjesto, posebice Solinjani koji su htjeli opravdati svoju jučerašnju pobjedu nad Pazinjanima, a to su i učinili porazeći Pazinjane.

U utakmici u kojoj se igralo za prvo mjesto igrali su ŠSD Nazor, Slavonski Brod i ŠSD Špan, Zagreb. Napeti trenuci, nervoza i neizvjesnost vladali su utakmicom sve do kraja dok se pobjednik nije saznao. Snovi koje su sanjali, želje koje su željeli, jednom važnom pobjedom su se obistinili. Pobjednik utakmice i prvoplasirani u Hrvatskoj je momčad društva Nazor.

Čestitke svima koji su imali mogućnosti učestvovati u utakmicama, koji su došli do poluzavršnice i završnice i koji su osvojili značajan pehar!

Nora Hodak, IPL


* 27. travnja 2017

Zbog određivanja plasmana drugoplasirane ekipe u GRUPI B u 18 sati pristupit će se ždrijebu. U ždrijebu sudjeluju momčadi ŠSD Jadro (Solin) i ŠSD Zabok (Zabok).

Ždrijeb je polufinale donio  ŠSD Jadro (Solin), dok je ŠSD Zabok (Zabok) osvojio treće mjesto u grupi B.


PREKO TRNJA DO POBJEDE

Utakmice prvog kruga državnog prvenstva u futsalu za dječake

Utakmice prvog kruga državnog prvenstva za osnovne škole u malom nogometu, poznatijem pod nazivom futsal, održalo se 27. travnja 2017. u sportskoj dvorani Intersport s početkom u 08:00.

Prva utakmica skupine ˝A˝ vodila se između momčadi ŠSD Špan i ŠSD Mladost iz Varaždina. Snažne momčadi odigrale su entuzijastičnu utakmicu za prolaz u daljnji krug prvenstva. Puni želje za pobjedom, mladići su u utakmici dali sve od sebe, trudili se, ali ipak, samo jedan iz utakmice izlazi kao pobjednik, a to su Španovčani koji su borbeno pobijedili.

Moćni mladići iz ŠSD Nazor i ŠSD Špan od prve minute davali su sve od sebe. Igrali su svim svojim snagama, a znoja na njihovu licu bilo je sve više i više. Iako je svaka momčad dominirala na svoj način, dominacija je ostala na strani već spomenutih Španovaca koji su stoički pobijedili svoje protivnike.

Borbena utakmica koja se vodila između momčadi ŠSD Mladost iz Varaždina i ŠSD Nazor imala je sportskog štiha punog napetosti, nervoze i iščekivanja golova, a ponajviše pobjednika. Momčad koja se okrunila titulom prvaka ove utakmice zasluženo je momčad društva Nazor.

Momčadi utakmice skupine ˝B˝, ŠSD Jadro i ŠSD Ksav u napetoj utakmici borili su se za titulu pobjednika. Kako bi utjecali na njih, treneri su s klupa urlali kako bi uputili igrače na koji način zabiti gol i time pobijediti. Trenerova se vika za Zabočane pokazala učinkovitom jer su protiv Solinjana odnijeli pobjedu.

Utakmica dviju vatrenih momčadi, ŠSD Mladost iz Pazina i ŠSD Jadro odigrana je borbeno. Puna naguravanja i padova, podmetanja nogu, vučenja za dresove i dobivenih žutih kartona, utakmica je praćena vikom gledatelja koji su bodrili svoje momčadi sve do kraja utakmice koja je završila pobjedom društva Jadro.

U utakmici između ŠSD Ksav i ŠSD Mladost iz Pazina koja je bila neizvjesna do zadnjih minuta, vodila se žustra borba za pobjedom. Pobjedu je bilo teško odnijeti jer su momčadi u broju postignutih golova sustizale jedna drugu, no ipak je prevagnula igra Pazinjana.

Po poretku, društva skupine ˝A˝ koja su prošla u daljnje natjecanje su ŠSD Špan, ŠSD Nazor i ŠSD Mladost iz Varaždina, a društva koja se također bore za prolaz na polufinalne i finalne utakmice iz skupine ˝B˝ su ŠSD Mladost iz Pazina, ŠSD Jadro i ŠSD Ksav. No, spomenuta društva skupine ˝B˝ po ukupnom poretku imaju isti zbroj bodova, no kako je ŠSD Mladost u zbroju postignutih golova prvi, ima najveću gol razliku, društvo je prvoplasirano dok ŠSD Jadro i ŠSD Ksav dijele drugo mjesta jer imaju isti zbroj bodova. Tko će ipak biti drugoplasirani saznat ćemo danas u 18:00 na ždrijebanju.

Čestitke svim osnovnoškolcima na ovom uspjehu i želimo svu sreću na idućim utakmicama i naravno, osvajanje pehara!

IPL NOVINARKA – NORA HODAKZavršni poredak u futsalu za dječake:

1. ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO NAZOR OŠ VLADIMIR NAZOR SLAVONSKI BROD

2. ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO ŠPAN OŠ  TITUŠA BREZOVAČKOG ZAGREB

3. ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO JADRO OŠ DON LOVRE KATIĆA SOLIN

4. ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO MLADOST OŠ VLADIMIRA NAZORA PAZIN

5. ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO MLADOST III. OSNOVNA ŠKOLA VARAŽDIN            

5. ŠKOLSKO ŠPORTSKO DRUŠTVO KSAV OŠ KSAVERA ŠANDORA GJALSKOG ZABOK              


Bodovanje u tablici poredka:

Pobjeda 3 boda / neodlučeno 1 bod (u slučaju neodlučenog rezultata izvode se kazneni udarci za dobivanje pobjednika/ zbog određivanja pozicije na konačnoj tablici u slučaju istog broja bodova) /poraz 0 bodova


Foto galerija

Sljedeće najave