Registracija
Lip
09

Prodaja knjige Rukometni golmani Evolucija

  • Ostalo
  • Muško / Ženski
  • SVI/SVI
  • liga/natjecanje

RUKOMET

Sanimir Radek Organizator

Srijeda, 09.06.2021 08:00 Početak

Subota, 31.12.2022 23:00 Završetak

"Evolucija" je prva knjiga trilogije Rukometni golmani.

U knjizi možete pročitati gdje se trenutno nalaze rukometni golmani sa naših prostora po uspješnosti u usporedbi sa najboljim golmanima svijeta, te što i kako bi trebali raditi sa golmanima kako bi ih vratili u svjetski vrh gdje i pripadaju.

Namijenjena je rukometnim golmanima, trenerima golmana kao i rukometnim trenerima.


10 RAZLOGA ZAŠTO KUPITI KNJIGU „RUKOMETNI GOLMANI EVOLUCIJA“

autora Sanimira Radeka – Sanija:

1. Knjigu je napisao netko tko ima dugogodišnji golmanski staž braneći u mnogim respektabilnim rukometnim klubovima sa područja ex Jugoslavije odnosno Hrvatske.

2. Knjigu je napisao netko tko ima ogromno iskustvo i niz nevjerojatnih odbrana nadigravajući se pritom sa najzvučnijim rukometnim imenima sa istih prostora odakle dolazi najbolji rukomet.

3. Knjigu je napisao netko tko je redovno bio golman sa najmanjim brojem primljenih golova gdje god da je branio i bio proglašavan najboljim igračem prvenstva.

4. Knjigu je napisao netko tko živi rukomet 24 sata i kome je gol linija istovremeno i linija života.

5. Knjigu je napisao netko tko ima trenersko iskustvo u radu sa golmanima, a svi oni s kojima je radio imaju samo riječi hvale za taj rad i saradnju.

6. Knjigu je napisao netko tko je svoje znanje objasnio, a iskustvo predočio u knjizi koja ne liči do sada niti ni na jednu knjigu koja je napisana o Golmanima u rukometu.

7. Knjiga je napisana laganim rukopisom i jezikom svakodnevice, a popločana je Sanijevom intuicijom i kreativnošću.

8. Knjigu je napisao netko tko pri sebi nema niti sekunde sujete ili egoizma bez obzira na sve njegove vrijednosti i kvalitete kojih je i on isto kao i ja duboko svjestan.

9. Knjigu je napisao netko tko ju je posvetio svom Prvom i svom „Prvom „pravom treneru“ uz iskrenu zahvalnost svima onima koji su dali doprinos u njenom nastanku i objavljivanju.

10. Knjigu je napisao netko tko je spreman na beskonačno usavršavanje i dostizanje najboljeg sebe sa svima nama zajedno koji stojimo na istom kursu kao i on - moj dragi SANIMIR SANI RADEK. -  Edin Boja Bojadžić, prof.


Sadržaj knjige možete vidjeti ovdje


Interaktivnu knjigu u pdf formatu možete kupiti na linku u prilogu:

gumroad.com/sanimir
 

Foto galerija

Sljedeće najave