Registracija
Svi
22

PRIPREME HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

  • Ostalo
  • Muški
  • Seniori
  • liga/natjecanje

NOGOMET

Nedjelja, 22.05.2016 18:00 Početak

Nedjelja, 22.05.2016 19:00 Završetak

Kao što je već poznato široj nogometnoj javnosti u Međimurju, ali i izvan njega jedan dio priprema za nadolazeći UEFA EURO 2016 u Francuskoj hrvatska nogometna reprezentacija odradit će i u Svetom Martinu na Muri.

Hrvatska nogometna reprezentacija boravit će u Svetom Martinu na Muri od nedjelje 22. svibnja 2016. do petka 27. svibnja 2016. godine. Bit će smješteni u hotelu Spa Golfer u sklopu LifeClass Terma Sveti Martin, a trenirati će na igralištu NK Polet u Svetom Martinu na Muri.

Prvi trening Čačićevi odabranici obavit će u nedjelju 22. svibnja 2016. u 18:00 sati na igralištu NK Polet. Taj trening bit će otvoren za javnost i posjetu svima koji uživo žele vidjeti neke od najvećih nogometnih zvijezda današnjice. Termin teninga podložan je promjenama prema zahtjevima HNS-a.

Dakle u nedjelju 22. svibnja jedinstvena je prilika da u Svetom Martinu na Muri poželite dobrodošlicu Vatrenima i vidite nogometaše koji igraju u Barceloni, Juventusu, Bayeru, Monacu, Interu, Fiorentini, Šahtaru, Dinamu, Hajduku i ostalim poznatim klubovima. S igračima dolazi i cijelokupni stručni stožer predvođen izbornikom Ante Čačićem i treneri Ante Miše, Josip Šimunić, Marjan Mrmić i Leonard Sovina te ostalo medicinsko i tehičko osoblje.

Sljedeće najave