Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Vijesti

6. DAN ERASMUS+ RAZMJENE U SKRADINU

Zadnji dan Erasmus+ programa, bio je dan  modernizacije i novih generacija, gdje su grupe uz pomoc društvenih medija, videa, postera i plakata pokušale prikazati program ostalim sudionicima. Uz pomoc instagrama i facebooka, te uz video spot Grčke grupe, pokazali su kako je danas internet glavni medij za mlade i kako je dana sve brzo vidljivo i dostupno u sekundi.

Pokazali su kako vrlo brzo i uz malo tehnologije se moze prezentirati video spot, te isti postati viralan samo nekoliko sekundi nakon što su obradili popularni Grčki hit u reziji Grčkih dječaka.

 

Nakon Grčke ekipe, Srpska ekipa je uz pomoč mobitela i društvenih mreža napravila mini koncert/party. Uz pomoč videa, facebooka i instagrama prikazali su kako se zabavljamo i kako možemo ostvariti nove ideje i projekte uz pomoč "social media" koje su danas postale općeprihvaćeni medij za dijeljnje, odnosno prijenos i objavu događaja iz naše svakodnevnice. Pokušali su uz pomoč videa i slika, postati influenceri erasmus programa na jedan dan.

 

U popodnevnim satima odigrali smo završne utakmice, gdje nas se posebno dojmila želja, aktivnost, zalaganje dječaka i djevojčica, jer su htjeli na što bolji način prezentirati sebe i svoje ekipe, kao i rad koji su uložili u ovih 6 dana. Kako kroz radionice, tako i kroz treninge u učenju rukometne tehnike i taktike, kroz vježbe i igru. Na kraju smo odigrali utakmice i uz puno borbe za vrijeme trajanja utakmice i smijeha odmah nakon završetka istih, ostvarili smo najveći uspjeh. Nakon 6 dana erasmus programa iz više grupa, dobili simbioznost u cjelini. Koja se zajedno, veseli, trenira, slavi, vježba, pjeva i uspješno rješava sve zadatke koji su u sklopu erasmus programa bili stavljeni pred njih.

U večernjim satima, napravili smo završnu evaluaciju provedenog programa. Podijelili smo medalje svim učesnicima programa, kao i diplome za uspješno odradjen i proveden erasmus plus program u Skradinu 2019. Nakon svega, uz puno pjesme, plesa, muzike i zabave na otvorenom, napravili smo zajednički party za sve sudionike programa, kako bi na najljepsi mogući način mogli završiti ovaj program koji nas je ispunio pozitivnom energijom i novim iskustvima za cijeli život.

25.06.2019 11:56, Boris Nemec
Sljedeće najave