Registracija

Zašto je Sportilus idealno rješenje za Vaš klub

Sportilus .com , 12.05.2016 21:42

Facebook je zadnjih niz godina za brojne korisnike Interneta stranica koja je jednostavno nezaobilazna. Upravo su zato brojni sportaši i sportski klubovi tu činjenicu odlučili iskoristiti za svoju promociju. Napravili su profile za sebe, za svoje sportske klubove, sportaše, trenere i slično. Cilj im je bio napraviti profil na Internetu koji je besplatan, koji im omogućava objavljivanje informacija, najavljivanje događaja, utakmica, turnira, dodavanje fotografija ili videozapisa. Jer 'prava' web stranice košta. Budimo realni i više nego si većina domaćih klubova to može priuštiti. Od domene, hostinga, same izrade, dizajna, održavanja, čega sve ne.

No evo što se događa. Facebook je očito zaključio da su neki klubovi (i sportaši, treneri, razno razni objekti sportskog i nesportskog sadržaja) dovoljno dugo koristili njihove stranice za nazovimo to besplatnu reklamu pa su im odlučili bez ikakvog upozorenja ili bilo kakve najave ugasiti račun i natjerati ih na promjenu imena profila.

Dakle, Facebook ih je odlučio prisiliti da naprave FB stranicu, a profil koji su imali moraju ugasiti ili eventualno dalje koristiti pod 'stvarnim imenom/stvarne osobe'. I to samo ako pošalju dokaz – osobne dokumente kojima bi se potvrdilo vlasništvo računa.

Naravno, profil je promijenio ime u ime administratora koji je njime upravljao, a pod tim imenom kluba tražilica ne izbacuje željene rezultate. A 'ko normalan zna ime administratora koji je kreirao profil kluba na Facebooku kojeg ja sad pokušavam pronaći? Glupost!

 

A Sportilus? Sportilus je rješenje!

Ko stvoren za ovakve probleme. Na Sportilusu klubovi zapravo već imaju stranicu za koju ni ne znaju da je imaju! 17.641 klub. Trenutno. Kažem trenutno, jer se svatko može registrirati i napraviti svoj profil. Besplatno! Registriraš se, pronađeš svoj klub u bazi i preuzmeš ga. Tvoj je, uređuj, administriraj, dodaj igrače, najavi utakmicu, objavi raspored treninga, slike, video, vijesti. Imaš i oglasnu ploču za brze i najbitnije informacije. Poveži se sa igračima, trenerima, dodaj dobne skupine, privuci nove članove.

No, Sportilus nije samo za sportske klubove. Daleko od toga. Sportašice, sportaši, trenerice, treneri, sportski objekti, za svakoga postoji profil na Sportilusu. K tome, sve je pretraživo po sportu, lokaciji i nazivu!

I da ne bude zabune, Sportilus nije mjesto samo za ove 'jake' sportove. Sportilus je uistinu izvrstan medij za promoviranje tzv. manjih sportova, o kojima se ne piše previše i ne dobivaju dovoljnu medijsku pažnju.

 

Registriraj se već danas! Sportilus te zove!

Citius, altius, SPORTILUS!

Sljedeće najave