Registracija

Otvoreni trening Hrvatske nogometne reprezentacije

Sportilus .com , 19.05.2016 23:03

Svi zainteresirani mogu doći u nedjelju 22.05.2016. godine pogledati otvoreni trening za javnost hrvatskenogometne A reprezentacije, koji će se održati u Svetom Martinu na Muri. Početak treninga je u 18 h, na igralištu amaterskog sportskog kluba NK Polet koji se trenutačno natječe u Međužupanijskoj ligi Čakovec-Varaždin.

Trening je u sklopu priprema za nadolazeći  UEFA EURO 2016. u Francuskoj. Navijači koji dolaze automobilima imaju parkirališno mjesto na sjevernoj strani igrališta i kod objekta “Klet Sveti Martin na Muri”. Također se zbog moguće gužve i kasnijeg onemogućenog pristupa posjetiteljima predlaže da ranije dođu, te na taj način osiguraju svoj prostor za parkiranje. Gledanje treninga Vatrenih bit će omogućeno sa sjeverne strane (kod šanka) i iza golova. Strana kod svlačionica bit će zatvorena za gledatelje, a pristup onemogućen.

Hrvatski reprezentativci bit će smješteni od 22.5. do 27.5. u hotelu Spa Golfer u sklopu LifeClass Terma Sveti Martin. Ovaj trening je jedinstvena prilika za sve posjetitelje koji na jednom mjestu žele vidjeti nekolicinu nogometnih zvijezda današnjice. Prema zahtjevima HNS-a, termin treninga podložan je promjenama. Izbornik Ante Čačić objavio je popis 27 igrača za predstojeće pripreme, a to su:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka) i Dominik Livaković (Zagreb).

Braniči: Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg) i Ivan Strinić (Napoli).

Vezni igrači: Marko Rog (Dinamo Zagreb), Mateo Kovačić (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Ivan Rakitić (Barcelona), Milan Badelj (Fiorentina), Domagoj Antolić (Dinamo Zagreb), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Inter) i Alen Halilović (Sporting Gijon).

Napadači: Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Duje Čop (Malaga) i Andrej Kramarić (Hoffenheim).

Stručni stožer: izbornik Ante Čačić, treneri Ante Miše, Josip Šimunić, Marijan Mrmić, Leonard Sovina te ostalo medicinsko i tehničko osoblje.

U petak 27.05.2016. godine, na Gradskom stadionu u Koprivnici, Vatreni će odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici sa Moldovom ili Moldavijom (prema pokrajini koja osim Republike Moldavije obuhvaća i dijelove Ukrajine i Rumunjske). Stoga dođite i podržite naše Vatrene!


Autor: Robert Kermeci

Sljedeće najave