Registracija
Srp
22

4. JEŽEV GBT KAMP

  • Kamp
  • Ženski
  • dobna skupina (U-18)
  • liga/natjecanje

Nedjelja, 22.07.2018 10:00 Početak

Subota, 28.07.2018 20:00 Završetak

4. JEŽEV GBT KAMP

Kamp je prošlih godina okupio 321 učesnicu iz 5 država pa se može reći da je ovo najveći kamp u ženskom rukometu koji je specifičan po tome da pravo učešća imaju samo rukometašice.

Poslije uspješno organizovana tri kampa ŽRK Dubica ove godine planira još veći kamp sa još više mladih rukometašica. Kamp je prošlih godina okupio 321 učesnicu iz 5 država pa se može reći da je ovo najveći kamp u ženskom rukometu koji je specifičan po tome da pravo učešća imaju samo rukometašice.

ŽRK Dubica kao organizator svake godine ranije kreće u organizaciju sa nekim novim iznenađenjima za naše kamperke sve u cilju tradicionalnog okupljanja rukometašica jer je na Balkanu a posebno u Bosni i Hercegovini ženski rukomet zapostavljen.

Pozivamo sve mlade rukometašice koje imaju želju za sticanjem novih rukometnih znanja, igrom i druženjem da se prijave na 4. Ježev gbt kamp 2018. 

Polaznice Ježevog gbt kampa 2018. mogu biti sve mlade rukometašice rođene 2000.godine i mlađe koje treniraju najmanje 1 godinu rukomet.

Ježev gbt kamp je jedini specijalizovani kamp za djevojčice sa ciljem poboljšanja individualnih sposobnosti, sticanja znanja i usavršavanje tehničkih elemenata rukometa. Na kampu sa djecom rade priznati i dokazani stručnjaci iz nekoliko država koji su selektori ili dugogodišnji uspješni treneri u svojim klubovima.

Našim kamperima nudimo:

– Više individualnih i grupnih treninga svaki dan

– Pokloni sponzora i majice kampa

– Bazeni, disco veče sa karaokama, takmičenje sa nagradama

– Osiguranje za sve učesnike kampa

– 24h nadzor nad djecom

– 24h zdravstvena služba tokom trajanja kampa

– Odigravanje utakmica između grupa

– 6 noćenja u motelu „Došlić“ ili osnovnoj školi

– Pun pansion(doručak,ručak i večera-pojačana ishrana za sportaše).

Novo u kampu:

– Rukomet na pijesku


Kontakt telefoni:

+387 65 436 800
+385 95 500 9217


Službena web stranica kampa

Prijava

Foto galerija

Sponzori

Sljedeće najave